Badjassen kopen kan je doen bij erg veel winkels. Naar mijn mening is zijn badjassen ook producten die iedereen zou moeten hebben. Want zeg nou zelf, wat is er nu fijner dan lekker in je badjas zitten en tv kijken.

Badjassen voor mannen

Als mannen een leuke badjas kopen voor zichzelf is dit vaak alleen voor als ze uit de douche komen. Wat veel mannen echter niet door hebben is dat het ook lekker is om gewoon met je badjas op de bank te zitten en voetbal te kijken. Omdat zo weinig mannen dit doen zijn de badjassen niet echt populair onder mannen maar daar moet naar mijn mening verandering in komen. De badjas is een erg leuk kledingstuk waar veel meer waardering voor moet komen. Zeker voor mannen.

Badjassen voor vrouwen

Badjassen zijn voor vrouwen veel populairder dan voor mannen. Vrouwen zal je veel vaker zien in een badjas en lekker op de bank zien hangen met die badjas aan. Vrouwen gebruiken de badjas niet alleen om aan te trekken na het douchen maar vinden het ook gewoon lekker om een badjas aan te doen als ze beneden zitten. Mijn vriendin bijvoorbeeld doet een studie vanuit huis en zit vaker in haar badjas te leren dan dat ze in gewonen kleding aan het leren is.