Handtrux graafarm

De handtrux graafarm is een erg leuk stuk speelgoed voor kinderen, zeker voor kinderen die houden van graven. Dankzij de handtrux graafarm hoef je geen schep meer te gebruiken als je lekker aan het graven bent op het strand. Je kan gewoon graven met jouw arm (of zelfs armen) wat veel leuker is en bovendien sneller gaat!

Moai tissue houder

De moai tissue houder is vooral leuk voor mensen die veel niezen of altijd verkouden zijn. Dit leuke moai beeld staat enorm leuk in de inrichting van jouw huis en iedere keer wanneer jij een tissue nodig hebt haal je hem gewoon uit zijn neus. Nooit meer die saaie tissuedozen in jouw huis.

Frozen laf 3d led lamp

Frozen is misschien wel de meest gewilde Disney film van dit moment. Het karakter olaf is hiervan waarschijnlijk het populairst. Nu kan jij voor jouw kinderen dus een echte 3d lamp kopen van frozen.

Pulp fiction bad motherfucker portemonnee

De bad motherfucker portemonnee is de portemonnee uit de film pulp fiction. Super leuk om te hebben of om cadeau te geven!

Paraplu met led verlichting

De paraplu met led verlichting is leuk voor mensen die stiekem een beetje bang zijn in het donken. Of natuurlijk gewoon voor de mensen die wel houden van een beetje extra licht wanneer het regend.