De handtrux graafarm is een enorm leuk stuk speelgoed van het bedrijf handtruxtoys. Hoewel het bedrijf handtruxtoys uit Amerika komt is het inmiddels geïmporteerd naar Europa en dus ook Nederland, onder de naam handtrux europe. In Nederland en België is dit product onder andere te koop bij de leuke webshop henkgeschenk. Zij staan enorm achter het product de handtrux graafarm en zijn van mening dat het een van de leukste en meeste originele producten is die de afgelopen tijd gemaakt is. In Amerika is de handtrux graafarm al echt een hit en hoewel dit nog niet het geval is in Nederland verwachtten we dat het daar ook een super bekend product gaat worden. De handtrux graafarm is namelijk wat kinderen willen, een leuk en origineel product wat ervoor zorgt dat je een graafmachine wordt in plaats van dat je er met een moet spelen of dat je een gewone schep moet gebruiken. De handtrux graafarm is een stukje onverwoestbaar speelgoed dat leuk is voor ieder kind en waarvan wij denken dat het ook door ieder kind gebruikt zou moeten worden.

In het filmpje hieronder kan je zien hoe henk de eigenaar van henkgeschenk verteld over de handtrux graafarm.

Zoals je ziet is het echt een enorm leuk product, het is zelfs een keer bij carlo en irene geweest van life 4 you.

Echt een enorm leuk geschenk die handtrux graafarm waarmee je de leukste zandkastelen kunt maken in de kortst mogelijke tijd. Ook kan de handtrux graafarm worden gebruikt voor in de sneeuw.

En nogmaals, wil jij de handtrux graafarm kopen? Dat kan bij henkgeschenk! Daarnaast heeft henkgeschenk ook nog een heleboel andere leuke producten zoals de moai tissue houder.